Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή» από τη Hisense

Γιατί πρέπει να αντικαταστήσουμε τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές;

• οι παλιές ηλεκτρικές συσκευές είναι περισσότερο ενεργοβόρες, επιβαρύνοντας το περιβάλλον και την τσέπη μας

• οι νέες τεχνολογίες που διαθέτουν συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων 

• θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας

 

Πως επιλέγω ψυγείο και καταψύκτη ;

Χωρητικότητα και διαστάσεις – ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας και το διαθέσιμο χώρο.
Είδος μοτέρ – τα Inverter μοτέρ, σε αντίθεση με τα συμβατικά, προσαρμόζουν ανάλογα την ικανότητα ψύξης για να διασφαλίσουν την ιδανική θερμοκρασία εξοικονομώντας ενέργεια, διατηρώντας χαμηλά το επίπεδο θορύβου και εξασφαλίζοντας εγγύηση καλής λειτουργίας 10ετών.
Ενεργειακή κλάση & ετήσια κατανάλωση ρεύματος – το ψυγείο δουλεύει ακατάπαυστα και αυτό το καθιστά ως έναν από μεγαλύτερους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, επομένως η ενεργειακή σήμανση και κατανάλωση είναι πολύ σημαντικά κριτήρια κατά την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου
Ειδικά συρτάρια διατήρησης τροφίμων όπως συρτάρι 0°C Cooling Zone ή συρτάρι φρεσκάδας Fresh Zone ώστε να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βρείτε Ψυγεία και Καταψύκτες Hisense υψηλής ενεργειακής απόδοσης και με 5ετη εγγύηση εδώ: Hisense Ψύξη – HISENSE (hisense-hellas.gr)

Πως επιλέγω κλιματιστικό;

Επιλογή ισχύος (BTU) – δηλαδή η ισχύς του κλιματιστικού, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον όγκο του χώρου που καλύπτει. Όσο μεγαλύτερος και λιγότερο μονωμένος είναι ο χώρος, τόσο μεγαλύτερη και η ανάγκη για κλιματιστικά μεγαλύτερης ισχύος.
Ενεργειακή κλάση – Ενεργειακή ετικέτα σε σημάνσεις Α++ και άνω, αυτομάτως συνεπάγεται και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση αλλά και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Όσο πιο υψηλοί είναι οι δείκτες SEER και SCOP, τόσο πιο αποδοτικό είναι το μηχάνημα σε ψύξη και θέρμανση αντιστοίχως.
Επίπεδα θορύβου dB – Είναι σημαντικό το κλιματιστικό και να λειτουργεί σε χαμηλά επίπεδα θορύβου και να έχει δυνατότητα αθόρυβης λειτουργίας.
Ιονιστής – Για ένα υγιές και χωρίς βακτήρια και ιούς περιβάλλον, απολαμβάνοντας καθαρό αέρα κάθε μέρα.
WIFI – Ελέγξτε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας από οπουδήποτε μόνο με το κινητό σας τηλέφωνο.

Βρείτε Κλιματιστικά Hisense για ιδανική ατμόσφαιρα και οικονομία όλο το χρόνο και με 5ετη εγγύηση εδώ: Hisense Κλιματιστικά – HISENSE (hisense-hellas.gr)