WD3S1043BW3

Previous slide
Next slide

WD3S1043BW3

Πλυντήριο – Στεγνωτήριο ρούχων

 • Χωρητικότητα : 10.5 kg πλύση / 6 kg στέγνωμα
 • Στροφές / λεπτό: 1.400
 • Inverter Motor – 10ys warranty
 • Ενεργειακή κλάση : A/D
 • Ειδικά σχεδιασμένος κάδος εσωτερικά ‘’RainDrop Drum’’
 • Απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση προγραμμάτων.
 • Steam Technology: Παροχή ατμού για βαθύτερο καθαρισμό, εξουδετέρωση των αλλεργιογόνων και ήπια αποστείρωση των ρούχων
 • Jet Wash: Ισχυρή παροχή νερού για γρηγορότερη διάλυση του απορρυπαντικού και απομάκρυνση των πιο δύσκολων λεκέδων
 • Περισσότερα από 15 διαφορετικά προγράμματα πλύσης – στεγνώματος (μέσω ConnectLife)
 • Λειτουργία Pause & Add για συμπλήρωση ρούχων και μετά την έναρξη της πλύσης
 • Πρόγραμμα καθαρισμού κάδου
 • Αυτοδιάγνωση Βλαβών – Αντιπλημμυρική Προστασία
 • Διαστάσεις ΠxΒxΥ (cm): 59,5 x 59 x 84,5

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

2 σε 1 Πλυντήριο Στεγνωτήριο

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε πλέον να πλένετε και να στεγνώνετε τα ρούχα σας.
Απολαύστε ρούχα πεντακάθαρα, χωρίς ζάρες έτοιμα για να αποθηκευτούν στην ντουλάπα σας. Τα ρούχα σας θα είναι πάντα στεγνά ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.  Παράλληλα, ο συνδυασμός των δύο λειτουργιών σε μία μόνο συσκευή εξοικονομεί χώρο και προσδίδει πρακτικότητα και αμεσότητα.

Jet Wash

Η τεχνολογία Pure Jet Wash , παράγει πολύ ισχυρή ροή νερού, διαλύοντας γρηγορότερα το απορρυπαντικό, βοηθώντας το να διεισδύσει πιο εύκολα, βαθύτερα στις ίνες των ρούχων.
Επιπλέον, κατά το ξέβγαλμα των ρούχων, απομακρύνει ακόμα πιο αποτελεσματικά τα υπολείμματα απορρυπαντικού ή μαλακτικού, κάνοντας τη πλύση, πιο απαλή και πιο φιλική για το δέρμα.

Inverter Motor

Ένας εξαιρετικά ισχυρός και αποδοτικός κινητήρας,
σχεδιασμένος να προσφέρει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία, χαμηλότερο θόρυβο και εγγύηση καλής λειτουργίας 10ετών.

Προγράμματα Ατμού

Τα προγράμματα Allergy Steam και Baby Steam Care χρησιμοποιούν ατμό που απελευθερώνεται από το κάτω μέρος του τυμπάνου στην αρχή της πλύσης, απομακρύνοντας τα μικρόβια και τα αλλεργιογόνα.
Ταυτόχρονα, οι ζάρες στα ρούχα μειώνονται αισθητά και τα ρούχα γίνονται πιο μαλακά και ”αφράτα”.

Πάνω από 15 Προγράμματα πλύσης-στεγνώματος

Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία πλυντηρίων που προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα καθαρισμού και ευκολία χρήσης στην καθημερινή σας ζωή.
Αυτό το προϊόν διαθέτει περισσότερα από 15 προγράμματα πλύσης και στεγνώματος που έχουν προσαρμοστεί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε ένα από αυτά.

 

Start / Pause

Διαθέσιμη επιλογή όπου ο χρήστης μπορεί να προσθέσει τα ρούχα που ξέχασε, κατά τα πρώτα λεπτά της διαδικασίας πλύσης ή στεγνώματος.
Έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την εξοικονόμηση, αλλά και τη βιωσιμότητα, καθώς το πλυντήριο δεν αδειάζει νερό ή δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί εκ νέου απορρυπαντικό.

Πρόγραμμα αυτό καθαρισμού

Ο αυτοκαθαρισμός του κάδου, διατηρεί το πλυντήριο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθαρίζοντας βαθιά και απολυμαίνοντας το τύμπανο και τα εσωτερικά του μέρη στους 95ºC, απομακρύνοντας πιθανά υπολείμματα απορρυπαντικού ή κατάλοιπα προηγούμενων πλύσεων. 
 

RainDrop Drum

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του κάδου σε σχήμα ”σταγόνα βροχής”, προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού και μεγαλύτερη φροντίδα των ρούχων καθώς προστατεύει το ύφασμα, εμποδίζοντας το να παγιδευτεί στις οπές εξόδου νερού.

Child Lock

Η λειτουργία παιδικού κλειδώματος, προσφέρει επιπλέον ασφάλεια σε ένα σπίτι με παιδιά. Ενεργοποιώντας αυτήν την επιλογή, η πόρτα και τα κουμπιά δεν αποκρίνονται, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πλυντήριο.

Γρήγορο Πρόγραμμα 15′

Χρειάζεστε τα ρούχα σας το συντομότερο δυνατό;
Για εκείνες τις στιγμές που ο χρόνος είναι σημαντικός, έχετε στη διάθεσή σας ένα γρήγορο πρόγραμμα μόνο 15 λεπτών που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας.