Η Hisense είναι και πάλι ο επίσημος χορηγός του
FIFA World Cup

 

 

Η Hisense, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ανανεώνει τη συνεργασία της με τη FIFA και ανακοινώνει ότι είναι ο επίσημος χορηγός του FIFA World Cup Qatar 2022

 

 

 

Ως μεγάλος χορηγός για το επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η Hisense θα έρχεται σε επαφή με το κοινό με διάφορους τρόπους, όπως μέσα από την προβολή στους αγώνες αλλά και στις διαφημιστικές καμπάνιες της FIFA.

 

Αυτή η συνεργασία, η οποία ξεκίνησε το 2017 με την ευκαιρία του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών στη Ρωσία, παρέχει επίσης τη δυνατότητα στη Hisense να προσφέρει στους χρήστες της – μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας VIDAA – μια σειρά από videos on demand, που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο από το  FIFA World Cup 2018.

 

 

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να καλωσορίσω την Hisense ως επίσημο χορηγό του FIFA World Cup Qatar 2022. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με αυτό το διεθνούς φήμης brand, το οποίο με την πάροδο των ετών έχει δώσει μεγάλη προσοχή στην αθλητική αγορά. Τόσο η FIFA όσο και η Hisense επικεντρώνονται στην τεχνολογία και στην καινοτομία για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για το κοινό. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η συνεργασία θα υποστηρίξει τους παγκόσμιους στόχους και των δύο εταίρων και θα συμβάλει στην επιτυχία, αυτού του εξαιρετικού γεγονότος», 

δήλωσε η Fatma Samoura, Γενική Γραμματέας της FIFA

 

DgHsgm_UcAExSDN

«Η συνεχής επένδυση σε παγκόσμια αθλητικά γεγονότα, αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της Hisense να γίνει παγκόσμιo brand», δήλωσε o Jia Shaoqian, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Hisense.

 

«Αυτή η στρατηγική μας βοηθά να οικοδομήσουμε στενές σχέσεις και με τους διεθνείς πελάτες μας, επιταχύνει τη διαδικασία επέκτασης της εταιρείας και δημιουργεί μια σταθερή βάση για ανταγωνισμό ανάμεσα στα πιο καινοτόμα και σημαντικά brands στον κόσμο», καταλήγει.


Η Hisense απασχολεί σήμερα περισσότερους από 90.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, σε περισσότερες από 16 βιομηχανικές εγκαταστάσεις και 16 R&D κέντρα.

 

Η δραστηριότητα της Hisense καλύπτει διάφορους τομείς, όπως συσκευές πολυμέσων (τηλεοράσεις, οθόνες και επαγγελματικά monitors), οικιακές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κλιματιστικά, εντοιχιζόμενους φούρνους και εστίες κ.α), έξυπνο λογισμικό και ψηφιακές υπηρεσίες. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Omdia – μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογικής έρευνας – η Hisense είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεοράσεων  στον κόσμο όσον αφορά τις πωλήσεις (σε τεμάχια για τη χρονιά 2020).

00005 hisense TV linija Velenje

Το FIFA World Cup Qatar 2022, η μεγάλη γιορτή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα διαρκέσει από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 και είναι μια σημαντική ευκαιρία για τα brands να αναδείξουν τα επιτεύγματά τους από τεχνολογική άποψη που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, επισκεφθείτε το FIFA.com.